Engineers Starters Program
Nu solliciteren

Je hebt net je diploma of hebt maximum één jaar ervaring als ingenieur met oriëntatie elektriciteit, elektromechanica of energie? Je wil een transversaal opleidingsprogramma integreren van ongeveer een jaar en operationeel en strategisch ondergedompeld worden? Je bent bereid de technieken aan te leren met betrekking tot het beheer van de energienetwerken? Lees dit aanbod tot het einde, je zal niet ontgoocheld zijn!

“ENGINEERS STARTERS PROGRAM”

Wij stellen je voor om deel te nemen aan ons "Engineers Starters Program" waarmee je versneld je vaardigheden en expertise zal kunnen ontwikkelen. Door dit programma van ongeveer 1 jaar te integreren, wordt je achtereenvolgens ondergedompeld in de dagelijkse actie en de activiteiten van vier technische diensten.
Na afloop van dit parcours, neem je een expertenrol op en kom je in een afdeling waar je je verder kan ontplooien en deelnemen aan het beheer van de Brusselse energienetten, en dat in een bedrijf waar zich werkelijke technologische uitdagingen aandienen (slimme netwerken, slimme meters,… ). Je krijgt dus een ervaring "4 in 1" en een specifiek opleidingstraject in directe samenhang met je toekomstige post.
Ben je op zoek naar echte doorgroeiperspectieven en wens je je talent ten dienste te stellen van de Brusselaar, wacht niet langer en stuur ons je kandidatuur!

SIBELGA IN EEN PAAR WOORDEN

Sibelga is de netbeheerder voor gas en elektriciteit in Brussel. Elke dag zetten onze 1 000 medewerkers zich in om 500 000 Brusselse gezinnen en ondernemingen van energie te voorzien. Op de werven of vanuit onze hoofdzetel in het hart van de hoofdstad, werken al onze teams samen mee om het gebruik van energie vandaag en morgen eenvoudiger te maken.

WAT BIEDEN WIJ JE AAN?

  • Doorgroeimogelijkheden op korte termijn
  • Een ervaring 4 in 1 & een versnelde opleiding
  • Een zinvolle job ten dienste van de stad en haar inwoners
  • Een activiteitensector die constant in evolutie is
  • Een aangenaam en prettig werkkader
  • Een evenwicht tussen werk en privéleven
  • Een voordelig loonpakket en een pakket extralegale voordelen (bedrijfswagen en tankkaart, gsm, internetkosten, representatievergoeding, 33 vakantiedagen, maaltijdcheques, verzekeringen zoals gezondheidszorgen, hospitalisatie en pensioen, 30% vermindering op de energiefactuur …)
Contract:
Onbepaalde duur