Engineer traineeship program


Omschrijving

Sibelga is de distributienetbeheerder voor elektriciteit en gas in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Zij biedt elke verbruiker de mogelijkheid zijn leverancier te kiezen door toegang te verlenen tot betrouwbare netten en waarborgt alle energieleveranciers een vrij gebruik van haar net. Sibelga staat ook in voor de openbare verlichting op de gemeentewegen en garandeert de sociale bescherming van de zwakkere gebruikers.
De diensten van Sibelga zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de constructie, het onderhoud en de exploitatie van de distributie-infrastructuur.


WAT HOUDT DE JOB IN?

Sibelga biedt je de mogelijkheid je vertrouwd te maken met haar verschillende activiteiten en verantwoordelijkheden via een eerste jaar transversaal traineeship . Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen, je vaardigheden te ontwikkelen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten.
Je gaat nadien naar één van onze technische diensten en neemt zo deel aan het beheer van onze netten in een bedrijf waar aan waarachtige technologische uitdagingen wordt gewerkt  (slimme netten, smart meters,… ).
Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • Je bent Burgerlijk ingenieur, richting Elektriciteit, Elektromechanica, Energie, Chemie of Mechanica;
  • Je hebt maximum 3 jaar werkervaring en je bent vastberaden en bereid om alles te leren over de technieken inzake netbeheer;  
  • Je voelt je aangetrokken tot de energiesector en meer bepaald tot de sector van elektriciteit en/of aardgas;
  • Je staat op termijn open voor uitdagingen op managementniveau of inzake technische expertise;
  • Je bent resultaatgericht, hebt verantwoordelijkheidszin en overtuigingskracht;
  • Je bent dynamisch, flexibel en autonoom, en hebt een scherpe zin voor analyse en synthese.
Contract: Onbepaalde duur    Heb je al een profiel?

Vorige sollicitanten:

Als u uw wachtwoord niet meer weet, klikt u hier.

Terug naar alle vacatures


Geleverd door Taleo